Sanja Vukčević
Sanja Vukčević, dr. vet. med.

splošna veterinarska medicina, interna medicina

»Imam najboljši poklic na svetu, pa najlepše paciente tudi. Res rada delam z njimi, z veseljem se posvetim tudi njihovim lastnikom.«

Rojena leta 1972 v Adis Abebi, maturirala na Gimnaziji Šentvid v Ljubljani, leta 2001 diplomirala na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Takoj po diplomi sem se zaposlila na Veterinarski kliniki PET VET, kjer sem delala do leta 2005, nato pa za nekaj časa odšla v tujino. Po vrnitvi v Slovenijo sem se ekipi klinike spet pridružila leta 2010.

Svoje znanje splošnega veterinarja veterinarske medicine sem skozi stalna izobraževanja doma in v tujini nadgradila z znanjem s področja veterinarske dermatologije, vedenjskih težav pri psih in mačkah in interne medicine, v okviru katere se še posebej posvečam diagnostiki in zdravljenju diabetesa (sladkorne bolezni) pri psih in mačkah.

V Beogradu sem sodelovala pri mednarodnem projektu The blue dog (vzgoja otrok in odraslih za varno sobivanje s psom). Podiplomsko izobraževanje ESAVS (Eropean School for Advanced Veterinary Studies) s področja vedenjskih težav pri psih in mačkah.