Veterinarska klinika za male živali (01) 568 50 30 klinika.ljubljana@siol.net Facebook

Najina
no.1
trgovina

Ehm … saj je samo
najnujnejše 🙂

Trgovina na kliniki PET VET

V trgovini za male živali na Kliniki PET VET boste našli veeeliiiko zdravih, zanimivih in lepih stvari. V ponudbi imamo kakovostno, zdravo in dietno hrano, vrsto modnih povodcev, plaščkov, ležišč in … oohhh, igrač! Pa seveda sredstva zoper vse vrste zajedavcev kot so bolhe, klopi in podobne nadloge. Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

NexGard SPECTRA - zaščita proti notranjim in zunanjim zajedalcem v obliki priboljškov

Priporočamo

NexGard SPECTRA

Zaščita pred notranjimi in zunanjimi zajedavci – vse v enem, okusnem priboljšku.

Prešite odejice Barbara Sweet Quilts

Za hladne dni

Barbara Sweet Quilts

Tople prešite odejice za zimske dni že na naših poličkah. Vsaka je nekaj posebnega, saj so ročno narejene v Sloveniji.

Prehrana

Poleg visokokakovostne hrane za živali priznanih blagovnih znamk (Farmina, Royal Canin, Hills, Lily’s Kitchen) imamo vedno na zalogi različne vrste dietne prehrane, ki jo predpiše veterinar (Farmina Vet Life, Royal Canin Veterinary Diet, Hills Prescription Diet, Monge VetSolution) in seveda vse vrste priboljškov za vaše ljubljence.

Oprema in nega

Ponujamo vam butično izbiro ovratnic, povodcev, plaščkov, igrač, ležišč in druge opreme, pripomočke za nego dlake, ušes, zob, krempljev, izbor kakovostnih negovalnih in medicinskih šamponov … Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

Sredstva proti zajedavcem

Na veterinarski kliniki PET VET imamo širok izbor sredstev proti zajedavcem (bolhe, klopi, uši, garje), ki so dokazano učinkoviti. Svetujemo vam, da sredstva proti parazitom vedno kupujete pri veterinarju. Veterinar vam bo priporočil primerno sredstvo glede na starost, težo, vrsto živali in morebitne druge zdravstvene težave. To je še posebej pomembno za mačke, saj so nekatera sredstva proti klopom, ki so namenjena psom, za mačke lahko zelo nevarna.

Pridite na oglede in nakupe v trgovinico PET VET.