Veterinarska klinika za male živali (01) 568 50 30 klinika.ljubljana@siol.net Facebook

Najina
no.1
trgovina

Ehm … saj je samo
najnujnejše 🙂

Trgovina na kliniki PET VET

V trgovini za male živali na Kliniki PET VET boste našli veeeliiiko zdravih, zanimivih in lepih stvari. V ponudbi imamo kakovostno, zdravo in dietno hrano, vrsto modnih povodcev, plaščkov, ležišč in … oohhh, igrač! Pa seveda sredstva zoper vse vrste zajedavcev kot so bolhe, klopi in podobne nadloge. Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

NexGard SPECTRA - zaščita proti notranjim in zunanjim zajedalcem v obliki priboljškov

Priporočamo

NexGard SPECTRA

Zaščita pred notranjimi in zunanjimi zajedavci – vse v enem, okusnem priboljšku.

Bazen s škropilniki CoolPets Splash Pool

Za poletno vročino

Bazen s škropilniki CoolPets Splash Pool

Poletje je že v polnem razmahu. Da bodo vaš kosmatinec lažje prenašal visoke temperature, mu privoščite bazenček s škropilniki. V njem bo voda vedno sveža, saj se enostavno priključi na vrtno cev za zalivanje. Vaš pes bo užival v igri in se hkrati osvežil in ohladil.
Premer bazenčka: 100 cm

Bazen s škropilniki CoolPets Splash Pool
Bazen s škropilniki CoolPets Splash Pool

Prehrana

Poleg visokokakovostne hrane za živali priznanih blagovnih znamk (Farmina, Royal Canin, Hills, Lily’s Kitchen) imamo vedno na zalogi različne vrste dietne prehrane, ki jo predpiše veterinar (Farmina Vet Life, Royal Canin Veterinary Diet, Hills Prescription Diet, Monge VetSolution) in seveda vse vrste priboljškov za vaše ljubljence.

Oprema in nega

Ponujamo vam butično izbiro ovratnic, povodcev, plaščkov, igrač, ležišč in druge opreme, pripomočke za nego dlake, ušes, zob, krempljev, izbor kakovostnih negovalnih in medicinskih šamponov … Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

Sredstva proti zajedavcem

Na veterinarski kliniki PET VET imamo širok izbor sredstev proti zajedavcem (bolhe, klopi, uši, garje), ki so dokazano učinkoviti. Svetujemo vam, da sredstva proti parazitom vedno kupujete pri veterinarju. Veterinar vam bo priporočil primerno sredstvo glede na starost, težo, vrsto živali in morebitne druge zdravstvene težave. To je še posebej pomembno za mačke, saj so nekatera sredstva proti klopom, ki so namenjena psom, za mačke lahko zelo nevarna.

Pridite na oglede in nakupe v trgovinico PET VET.