Veterinarska klinika za male živali (01) 568 50 30 klinika.ljubljana@siol.net Facebook

Najina
no.1
trgovina

Ehm … saj je samo
najnujnejše 🙂

Trgovina na kliniki PET VET

V trgovini za male živali na Kliniki PET VET boste našli veeeliiiko zdravih, zanimivih in lepih stvari. V ponudbi imamo kakovostno, zdravo in dietno hrano, vrsto modnih povodcev, plaščkov, ležišč in … oohhh, igrač! Pa seveda sredstva zoper vse vrste zajedavcev kot so bolhe, klopi in podobne nadloge. Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

Novo pri nas

Lily’s Kitchen

Okusna in zdrava hrana za pse in mačke iz naravnih, organskih sestavin. Recepti, zaradi katerih vas bo vaš živalski prijatelj prav oboževal. Da o priboljških ne govorimo…

Lily’s Kitchen je že deseto leto zapored v samem vrhu etičnih proizvajalcev hrane za pse in mačke.

Dietna hrana za pse N&D Quinoa Weight Management

ZOO Active

Kapljice CBD

Naravno prehransko dopolnilo, učinkovito pri lajšanju številnih zdravstvenih težav, odslej na voljo tudi pri nas. O uporabi se lahko posvetujete z veterinarjem.

Več informacij na zooactive.si

Prehrana

Poleg visokokakovostne hrane za živali priznanih blagovnih znamk (Farmina, Royal Canin, Hills, Lily’s Kitchen) imamo vedno na zalogi različne vrste dietne prehrane, ki jo predpiše veterinar (Farmina Vet Life, Royal Canin Veterinary Diet, Hills Prescription Diet) in seveda vse vrste priboljškov za vaše ljubljence.

Oprema in nega

Ponujamo vam butično izbiro ovratnic, povodcev, plaščkov, igrač, ležišč in druge opreme, pripomočke za nego dlake, ušes, zob, krempljev, izbor kakovostnih negovalnih in medicinskih šamponov … Ob nakupu vam bodo na pomoč priskočili naše prijazne receptorke in veterinarski asistenti, seveda pa se vedno lahko posvetujete tudi z veterinarjem.

Sredstva proti zajedavcem

Na veterinarski kliniki PET VET imamo širok izbor sredstev proti zajedavcem (bolhe, klopi, uši, garje), ki so dokazano učinkoviti. Svetujemo vam, da sredstva proti parazitom vedno kupujete pri veterinarju. Veterinar vam bo priporočil primerno sredstvo glede na starost, težo, vrsto živali in morebitne druge zdravstvene težave. To je še posebej pomembno za mačke, saj so nekatera sredstva proti klopom, ki so namenjena psom, za mačke lahko zelo nevarna.

Pridite na oglede in nakupe v trgovinico PET VET.